Activiteiten

Wat is er bij de Haven te doen? Elke zondagmiddag valt er iets te beleven bij De Haven. Iedere maand zijn er verschillende Havenontmoetingen:

Haven Koffiehuis

Iedere zondagmiddag 15.30-16.30u
Het Haven Koffiehuis is elke zondagmiddag open. Elke Kanaleneilander kan langs komen voor een kopje koffie of een praatje! Ook delen we regelmatig kleding uit aan mensen die het nodig hebben.

HavenMaaltijd

Elke 1e zondag van de maand om 17.00u
De Havenmaaltijd is dé plek om buurtbewoners beter te leren kennen en nieuwe vrienden te ontmoeten. Dit alles onder het genot van een heerlijke maaltijd! Ook de kinderen beleven een leuke tijd, want voor hen is er altijd iets speciaals te doen. Voorafgaand wordt er door wijkbewoners samen gekookt. De maaltijd is gratis en halal.

HavenVuur

Elke 3e zondag van de maand om 16.30u
Knus, gezellig en ongedwongen: dat is het Havenvuur! Rondom het ‘vuur’ wordt een verhaal uit de Bijbel verteld. Op verschillende creatieve manieren gaan we met het verhaal aan de slag. Daarnaast is er ruimte voor stilte en gebed. Het Havenvuur is voor jong en oud! Na afloop genieten we van het eten dat door iedereen is meegebracht.

HavenAnkers

Elke 2e en 4e zondag van de maand om 16.30u
Dit is de plek om meer te ontdekken over de Bijbel. In de Bijbel staan ook de verhalen over Jezus. We beginnen met zingen. Daarna gaan we in kleine groepjes (5-7 mensen) uiteen. We lezen met elkaar uit de Bijbel en praten er met elkaar over: wat leren we in dit verhaal over God en wat betekent dit voor ons eigen leven? Ook bidden we voor elkaar. Tot slot is er een maaltijd. Iedereen brengt wat mee!

HavenKids-programma

Elke zondag om 16.30u Tijdens de Havenmaaltijd, HavenAnkers en HavenVuur is er een eigen programma voor kinderen van 3-12 jaar. Kom gezellig knutselen, verven of spelen!


Nieuwsgierig? Kom eens langs!

Locatie: Marco Pololaan 185